„Чест ми е да го искажам задоволството од изградбата на црквата „Свети Јован Крстител“ во Општ...

Ивица Коневски | градоначалник на Општина Аеродром
Повеќе

„Да градите домови, покриви над глава, оџак, тоа е исто како на луѓето да им дарувате клуч на душа...

Валентина Божиноска | претседател на комисијата за односи со...
Повеќе

Не  она што ќе го земете, туку она што ќе го оставите зад вас ја дефинира вашата големина“ - рекол н...

Љупчо Зиков | директор и главен и одговорен уредник на Капитал Медиа Груп
Повеќе

„Можностите се насекаде околу нас, а добрите можности се чести како ѕвезда која ти паѓа од небото. ...

10 стипендисти,академија АДОРА | НАПАГ
Повеќе

„Проф. д-р Ванчо Чифлиганец и градежната компанија Адора инженеринг имаат долга филантроп...

д-р Ѓорге Иванов | претседател на Република Македонија
Повеќе

„Верата без добри дела е мртва. А и животот всушност не би бил живот, ако не е исполнет со дела. И ...

Г.Г Стефан | Поглавар на МПЦ.
Повеќе