2012 – Едногодишни стипендии на најдобрите матуранти во Охридската гимназија

Едногодишни стипендии на најдобрите матуранти во Охридската гимназија „Свети Климент Охридски“ Христина Шалкоска, студентка на универзитетот за информатички науки и технологии „Свети Апостол Павле“ во Охрид и на Дарко Домазетоски, студент на факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство „ФИНКИ“ во Скопје.

Stipendii-ohrid1