ЧЕСТИТКА ОД АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ЗА НОВАТА 2016 ГОДИНА

Адора инженеринг на сите граѓани на Македонија, на своите вработени, купувачи, деловни партнери, соработници и пријатели, им ја честита Новата 2016-та година, посакувајќи таа да донесе многу здравје, хармонија, мир, успеси, благосотојба и бериќет од убавини. Новата 2016-та нека биде година на индивидуалниот и општиот напредок на граѓаните и во знак на просперитет на Македонија, посакуваат од Адора инженеринг. Од градежната компанијата најавуваат дека по 13 успешни години, во 2016-та продолжуваат со реализација на инвестициските проекти за изградба на уште многу безбедни, економични и висококвалитетни домови, кои ги заслужуваат граѓаните на Македонија, за сигурна и среќна иднина.

cestitka 2015 new