2014 – Хуманитарна акција со Црвен Крст на град Скопје за собирање на мебел и покуќнина

Во 2014 реализирана е хуманитарна акција во соработка со Црвениот крст на Град Скопје за собирање и донирање на користен мебел и покуќнина од објектите на Адора инженеринг во Скопје, како помош на граѓаните во опремување на нивните домови.

Poster Crven Krst