2012-2014 – Четири хуманитарни акции во Охрид

Во 2012-та и 2014-та година, се организирани четири хуманитарни акции во соработка со Црвениот крст-Охрид, на кои се поделени преку двесте хуманирани пакети со прехранбени и хигиенски производи на социјално загрозени и повеќедетни семејства, самохрани родители и лица со специјални потреби во општините Охрид и Дебрца.

8-8