2012 – Новогодишен караван во детски болници Скопје и Струмица

На крајот на 2012 организиран е новогодишен караван за донирање на сто пакетчиња за најмладите пациенти на детските одделенија во Државната болница во Скопје и Општата болница во Струмица, каде беа донирани и два инхалатори.

DSC07692