2014 – Поддршка на кик-боксерот Димитар Ѓорѓиев

Поддршка на Димитар Ѓорѓиев, најдобриот кик-боксер во Македонија, кој го освои престижниот светски куп „Хрватска Опен 2014“, освојувајќи го златниот медал во дисциплината кик-лајт, во категоријата до 79 кг, 2014 година.

za naslovna