2014 – Помош на локалната заедница во Радовиш

Донација на средства за изградба на верски објект џамија во Радовиш, донација на средства за санирање на опожарени куќи во населбата Циглана и за поддршка на турската заедница во Радовиш, 2014 година.

Centre_of_Radovish