2012 – Донација на фонтана во објект Под Водно, Скопје

Во елитниот станбен објект Под Водно, во центарот на Скопје, подарена е фонтана со ликот на Пресвета Богородица, заштитничка на компанијата Адора инженеринг, убаво катче за релаксација на станарите, 2012 година.

IMG_0889a