2010 – Донација на саат кула во Струмица

Во центарот на Струмица е подигната саат кула, дар за жителите на градот, каде Адора инженеринг има инвестиции во два модерни станбено-деловни објекти. Проектот е награден од министерството за економија за најдобри ООП во категроијата „Вложување во заедницата“, 2010 година.

Saat kula, Strumica