ЧЕСТИТО ХРИСТОВОТО РАЃАЊЕ – БОЖИЌ НА ПРАВОСЛАВНИТЕ ВЕРНИЦИ

Адора инженеринг на сите граѓани од православната вероисповед, на Архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан, Светиот Архиерејски Синод на МПЦ-ОА и православното свештенство, на своите вработени, купувачи, деловни партнери и пријатели, им го честита големиот празник на Христовото раѓање – Божиќ. Нека овој христијански празник, симбол на Божјата љубов, хармонија и среќа, биде во знакот на сплотеноста, хуманоста, солидарноста и разбирањето меѓу луѓето. Божиќната радост  нека ги исполни сите православни домови во Македонија и дијаспората со многу здравје, љубов и мир, традиција која ја пренесуваме на новите поколенија како темел на македонската духовна и вековна опстојба и просперитет.

За многу години да ни е величенствениот празник на раѓањето Христово – Божиќ!Честитка за Божиќ од Адора инженеринг