СРЕЌНА 2020 СО ЖЕЛБИ ЗА ПОУБАВА И БЕРИЌЕТНА НОВА ГОДИНА

Адора инженеринг на сите граѓани на Македонија им ја честита 2020-та со желби Новата Година да биде исполнета со здравје, мир, љубов, успеси, остварени желби и нови, убави дистигнувања на секое поле.
На граѓаните лично и на нивните семејства, на бизнис заедницата и во општесетвото, посакуваме Новата Година да донесе поквалитетен живот, со поголеми вредности и просперитет, за доборото на сите во нашата држава.